H&M - Spring/Summer is here.

Fick hem nya katalogen av H&M vårkollektionen. Och jag hittade några favoriter som jag fastnade för som kanske kommer bli mina till våren. Kolla bara in de söta sandalerna. Kolla bara in väskan. Oh. Det är verkligen en väska i min smak. O det rosa linnet, det skulle passa så bra till Johans student! (haha. som är om hm.. 6månader?). Sen allt annat är bara sånt man vill ha. Bara för att.. fylla garderoben lite? Girls is just girls. Fashion is our passion. =)

Spana in allt på deras hemsida -> hm.com

    
    
   

Gott nytt år, gott folk!



Det här inlägget kommer bli det sista jag skriver detta år, pga att min kära mor kommer och hämtar mig och Niklas rätt skapligt imorgon. Så hinner nog inte hinna me något inlägg imorgon tyvärr. I värsta fall får jag mobilblogga haha. ;) Natten innan det Nya året ska firas in. Vad konstigt det känns. Känns inte riktigt verkligt. Men det är som med allting. Julafton osv.. Finns ju ingen snö, och så är det inte så jättekallt ute .. så man tappar väl smaken för det? Eller så är det kanske för jag fortf. är sjuk? Har inte mått bra alls idag. Dock var det tur jag bytte pass med Elin. Så jobbade mellan 11-15 istället för 15-22.30. Jag vågade inte chansa och det gjorde jag bra! För när jag kom hem, så mådde jag så illa. Magen den värkte. Så tog mig en power-nap i soffan efter att ha sett lite på One tree hill. Det var inte fel för fem öre. I really like :)

Nu har jag snart druckit upp en hel liter blåbärssoppa. Har hört att det ska vara bra för magen.. för jag ska bara bli frisk och kry tills imorgon. Wee, Lisa :) Vad roligt vi ska ha imorgon gumman. Saknat dessa tider med dig.  (om man nu kan säga så)  :D . Mamma, Emma och Jessica var förbi en sväng förut. Jessica flyttade idag, så får önska henne lycka till. Stackare. Hon har inget internet där hemma. Nu ikväll så har Niklas lagat lite mat. Jag vlle så gärna äta det, men jag mådde så himla illa så kunde verkligen äta maten. Oh. Det är så störigt. Varför ska du laga så himla god mat när jag inte kan äta det!!! ;) puss. Sen har vi precis kollat på 3 eller var det 4 avsnitt av Prison Break. Oh fy ända in i hönshuset va bra det är! Spännande in i minsta detalj. Nu ska jag gå och ta mig en tablett så jag kan sova inatt. Sen är det Natti natti, Linda. Hoppas ni får en underbart härlig nyårsafton! Och gott nytt år på er. / Nyårskramar Linda.

Kvällen går mot sitt slut..

Och snart är det dags att ta sig ett lut.

Det har varit en rogivande kväll, med tacos och film. Filmen får 8 Lindar av 10 möjliga. Grabbarna påstår att de inte tyckte den var bra men jag tror nog de gjorde det endå. De sa säkert bara så för det var en "tjejfilm" :P Så det så. Så ni tjejer som älskar high school och komedi filmer, då är "Picture this" något för er. :)

Jag tog tempen för ungefär en och en halvtimme sen, och då hade jag 38.4 grader. Och min vanliga temp ligger på högst 37.5. Så lite feber har jag fortf. Det tycker jag inte om. Måste se till att bli frisk till åtminstone imorgon eftermiddag då jag ska till jobbet. Och om inte annat, så är det ju nyårafton om 2  dagar. Sinnes!

Ska gå och ta mig en dusch, känns som att jag svettats hela dagen. Så kan vara skönt med en dusch innan jag går och kryper ner i sängen. Ha de så bra, mina vänner. NATTI :) / pöss pöss

Picture this.



En film som jag tror är jättebra ;) ..och som jag ska se ikväll.


Ashley Tisdale stars in this hilarious teen comedy as Mandy, an unpopular high school senior who lands a date to the biggest party of the year with Drew, the schools hottest guy. But while her dreams are finally coming into focus, with the help of her friends, shell have to battle her overprotective dad and Drews ex-girlfriend, whos determined to keep Mandy away from the bash. In one crazy, adventure-filled day, Mandy strives to get to the party and discovers that popularity can come and go, but good friends will always be in the picture!

info från imdb.com




Så himla vacker.

 





Idag känner jag mig mycket bättre

Hej på er mina kära läsare. Jag ska ta och berätta för er vad jag gjorde igår. Jag låg i sängen exakt hela dagen. Gick bara upp om jag var tvungen till att hämta något. Niklas var så söt och lagade mat åt mig. Kollade på massvis med filmer på tv. Dock sov jag igenom de flesta. Men iallafall ;) Jag kände mig så svag i kroppen igår, och det gör jag verkligen inte idag. Känner mig stark, som en grizzlybjörn ;) haha. nej vars.. skämt och sido. Ni förstår nog hur jag menar. Det är bara den förbannade magvärken som ska försvinna, sen mår jag toppen!! Jag tänkte på det igår.. "Tänk om jag mår såhär dåligt på nyårsafton. Vad ska jag ta mig till?" Jag har nog aldrig varit sjuk en nyårsafton. Bara juldagen har  jag varit sjuk på.. förra året och året innan.. gick på pencilin. Men de här året klarade jag mig ypperligt! Och det är jubra.För den festen vi hade här hemma. Den sitter fast i huvet, i minnet.. och går inte att suddas bort. :) weee!

KURR... det exploderar snart i magen på mig. Är SÅ hungrig nu. Får man ingen mat på det här bygget eller.. älskling!! Jahopp får gå och göra mig lite mat nu då.  Tänk på att det bara är 2 dagar kvar av detta år. Helt sjukt vad tiden går fort. Ha en toppendag mina vänner! Så hörs vi ikväll igen. Puss på er.

Juldagen i bilder. ^_^


Min outfit för kvällen .

- Svart tröja över svarta leggings.
- Ett bälte som charmar av det svarta.
- Grått linne under den svarta tröjan.
- Gråa knästrumpor.
- Ett halsband jag lånat av min syster.
- Och en liten blomma på vänster bröstet.



 
Sofie Propp och jag posar framför kameran.


Mr Coockie var på plats på festen.


People in the sofa, spelar Scene it.


Här ska det drickas shots.


Men först en bild på oss alla girlsen =)
Molly, Sofie, jag & Jessica.


Här har vi Sofie Propp.


Och här har vi en Molliiiiee.


Och sist men inte minst en glad Syster Jessica.


Och här shottas det. Ohh fyfan.. va äckligt brudar :P


Ute i vardagsrummet fann vi denna grabb vid namn Fabian.


Här sjungs det Singstar för fulla muggar.


Allt folk gick ut i köket när vi satte igång Singstar.
Jag undrar varför?


Fulla syskon.


Johan, Niklas och Jessica.


Johan och Johan.


Men Danne då. Varför ligger du där för?


Singstar is my friend.


jag tar lite paus..


HAHAH. avslutar med denna söta bild då.
Jag och Sofie mot syster Jessica. Vem vann då?
Jag minns ärligt talat inte. :P

Det var en av de bättre kvällarna i mitt liv. Och nere på bryggaren
var det inte sämre kan jag lova. Damn, Sofie. Va roligt vi hade :)

Jag får ta och tacka er alla som var med och gjorde kvällen underbäst.
- tack.


En sjuk Linda.

ja, fysinnes säger jag bara! är sjuk som en nötkärna. ligger i sängen och kollar på tv, har feber, magvärk och mår illa. så har vatten och hinken jämte mig utifall att. det var allt för mig, hoppas ni mår toppen! /Linda

Nu säger jag godnatt.

Fick bilderna från systeryster förrut.. från Juldagen. Men vill inte lägga in de än, för jag har inte lagt in bilderna från julafton än. TRÅKLINDA,  mmh jag vet. Men vill ha allt i ordning och reda. Jessica, jag vill gärna ha bilderna från julafton, tack :) weee! Helst innan du flyttar imorgon. Men de går ju inte. Jag jobbar ju! Kan du inte skicka bilderna till Niklas? Jo. Kom igen! Så flickor och pojkar. Jag har bilderna från juldan. Skriv till mig på msn bara :) Så kan ni få de. Haha! Nu ska Linda sova, för imorgon (idag) är det jobb 12-18. Natti natti, all people!

Istället för bilderna från juldagen så kommer här några bilder från häromdagen.
Myspys med mina underbaringa, Lisa, Felicia & Elias :)


 




På tv3 ikväll kl 19:05, FULLT HUS.

Amerikansk komedi från 2003. I det moderna Amerika där den normala familjen har 1.87 barn bor familjen Baker. Mamma Kate och pappa Tom har bestämt sig för att det blir billigare att ha fler barn i längden - så de skaffade sig ett dussin! Det blir ofta kaos - och det är husdjursgrodan-råkar-hamna-i-frukosten-kaos som vi talar om här! När Tom får veta att han fått sitt drömjobb som amerikansk fotbollstränare på ett stort universitet och Kate får veta att hennes bok ska publiceras, vänds hela familjen upp och ner. De nya förändringarna gör barnen olyckliga och när Kate måste åka till New York lämnas Tom ensam med ungarna. I rollerna: Steve Martin, Bonnie Hunt, Hilary Duff, Tom Welling, Ashton Kutcher.

Har ni inte sett filmen, så se den!!


Something newish..

Lipstick Jungle. Har ni någonsin hört talas om dess namn?
Jag har det då inte. Förutom igår när Viktor satt och läste en tidning
och mina ögon snegla åt tidningens artikel om "Lipstick Jungle".



Idag blir det att se Pilot avsnittet. Får se om man kanske fastnar för
denna serie. Råkar nämnligen ha nånting inom mig som förs till bra
serier, eller nått. ELLER det kanske är så att jag har dålig humor?
Att jag är lättroad? Äsh. Vad tusan då. Jag gillar serier. Så håll tummarna
för denna :) Nu är det drygt en vecka kvar BARA tills nya avsnitt av
One tree hill, Gossip girl och "90210" kommer! Oh, vad jag längtar.
Jag vet, jag är en serienörd :P

Bortsett från min kärlek till serier så har jag en annan kärlek till musik.
Och idag på Spotify hittade jag världens "sötaste" musiken. Killen som
sjunger heter David Archuleta.  Och jag säger bara, "Gud, vilken kille".
Hela hans album är superbäst. Ny och färsh musik, älskart.

Haha, googlade på han nu och de visade sig att han varit med i IDOL?
Inte i Sverige. Men iaf. Haha, jag faller för alla dessa idoler. Sinnes.
Vad gör de med de? Med deras musik. Haha, kolla bara på mig.
Jag älskar Kelly Clarkson, Leona Lewis  yeah you name it.  Sinnes.


Super duper bra(k) fest :)

Jag får ta och tacka alla mina vänner som gjorde årets juldag till en toppenkväll. Fan va vi shejkade på dansgolvet på bryggaren, Sofie :D Då ska vi inte tala om min hals, sinnes vad jag har halsvärk? Om man nu kan ha d? haha. Sjöng som en kvittrande fågel igår. HIGH FIVE GIRLS, vi rockade fett haha.  Bilder kommer så småningom upp på bloggen. Det får ni verkligen inte missa ;)

Idag har vi varit i Valdemarsvik. Hemma hos Niklas släktingar. Det var jättetrevligt. God mat, trevligt sällskap. TROTS att man inte mådde så bra, så blev det endå en helt okey dag. Kom hem någongång efter kl 20, syster jessica och jag kollade på One tree hill nu är hon inne på tredje säsongen, hell yeaah!  Nu är det tänkt så att jag ska gå och sova.  Så godnatt dear folks. /KRAM LINDA

Merry Christmas to you all.

Julafton börjar närma sig. Städningen här hemma är precis klar och uppe-sittar-bingon börjar om 10 min :D Fabian kom precis, han tog med sig lite godsaker. Hoppas att Sarita kommer snart också, så hon inte missar det :) Blir att ta sig några cider till bingo lotton. Inget allvarligt!

Imorgon är det julafton vilket menar att jag inte kommer ha tillgång till datorn. Tyvärr, men sant. Tänker inte tillägna min tid på julafton framför en dumburk som jag kan sitta vid när som helst, liksom!: Så nej nej. Icke imorgon. Så ha en helt underbar jul med era nära och kära, så hörs vi igen på juldagen. =) /JULKRAMAR LINDA.

^ - ^

So let me go, just let me fly away
Let me feel the space between us, growin' deeper
And much darker everyday
Watch me now, and I'll be someone new
My heart will be unbroken, it will open up
For everyone but you
Even when I cross the line, it's like a lie I've told a thousand times

I don't wanna dream about, all the things that never were
And maybe I can live without, when I'm out from under
I don't wanna feel the pain, what good would it do me now?
I'll get it all figured out, when I'm out from under

A part of me still believes when you, say you're gonna stick around
A part of me still believes we can, find a way to work it out
But I know that we tried everything we could try so let's just, say goodbye
Forever...




Den låten har fastnat på mitt huvud. Den är så underbart bra för
att bara kastas bort. Älskar den. Lyssna på den du med. Du kommer
inte ångra dig. I promise you.

Dan före dan, före dan före doppardan.

Har varit en låg dag idag. Jobbade 12-21 idag. Hade ont i magen och huvudvärk halva dagen. Trodde jag skulle dö av smärtan alltså. Men det var att bita ihop. När jag kom hem, så hade Niklas fixat och donat med mina kläder, han är för bäst :) älskar dig. Satte mig vi datorn efter det och kollade färdigt på mina 3, yes box. TRE avsnitt kvar hade jag av "90210". Och jag säger bara "wow, vilken serie!". Nu har jag sett klart på den serien. Kommer nya avsnitt igen den 6e januari. Uppehåll där med. Tråååk. Så nu snälla, Niklas. Vill jag börja se på "Dirty sexy money". Jag tror den serien är jättebra också!! :D och så längtar jag till januari, då nya avsnitt av one tree hill, gossip girl OCH nu 90210 kommer !!!!! Im excited.

Now im off to bed. Up early, gå till jobbet. 7.45-15.30 är det jobbtid imorgon. Och efter jobbet är det julklapps handlng. Så nu är det dags för mig att gå och sova för när som helst slår klockan om till TISDAG och 00:00. Så tänkte skriva ett inlägg INNAN klockan blev tisdag :P Nu är det bedtime. Sleep tight everyone! /KRAM LINDA


Its good for her.

Jag har alltid gillat den tjejen och såg nu på en kändisida något nytt om henne som jag verkligen tyckte om. Brittans senaste album "Circus" beräknades att sälja den första veckan, omkring 450 000 exemplar. Men det gick bättre än så, enligt Hits Daily Double såldes det 504 507 exemplar och det fortsätter att säljas i en rasande takt. Skivan ligger redan på första plats på albumlistan i USA . / http://www.posh24.se



  1. Womanizer
  2. Circus
  3. Out from under
  4. Kill the lights
  5. Shattered glass
  6. If U seek Amy
  7. Unusual you
  8. Blur
  9. Mmm Papi
  10. Manneguin'
  11. Lace and Leather
  12. My baby
  13. Radar (Bonus Track)

Söndag 21 december.

Det är söndag, sista dagen denna vecka. Och en sammanfattning av veckan är: jag har hunnit med julklappshandlingen. Jag träffade Lisa och hennes familj - umgicks med de. Klippte och färgade Lisas hår igår. Jobbat och stått i som vanligt.  Och idag har vi varit hos Niklas föräldrar och ätit lite mat och haft det allmänt trevligt! Så denna vecka har varit SUPER. Allt har hunnits med. FÖRUTOM Niklas paket som jag ska inhandla på tisdag, pff ;) Det löser jag, sa Sickan och gick och gömde sig.

Kvällen kommer avslutas med den nya "Bond"  -filmen som sägs vara jättebra. UPP TILL BEVIS! Och till filmen har jag också köpt lite chips. Smaskens! Kan inte bli en bättre avslutning!

Imorgon är det jobb 12-21. Så vet ni det ifall jag inte skriver något.

JAG FICK NYSS HÖRA EN JÄTTEROLIG NYHET!!! Sofie och Camill kommer hem på juldan och ska vara med och party party lite. eller lite? sa jag lite? Haha. NEJ DÅ ÄR DET FEST ;) wee! Ser fram emot  en kväll med trevligt sällskap, dans och alkohol på juldan! Haha. Ja juste, kanske borde köpa biljetter? Bryggaren? Palladium? What do you say, friends? Vart ska vi ta vägen? :)

Dagens mest spelade låt: Britney Spears - Out from under. (På repeat i winampen :P)

http://artists.letssingit.com/britney-spears-lyrics-out-from-under-dv2rmkc
Kolla bara in texten. SÅ HENNE. Den passar henne som tusan!!

Det var allt för mig, Tack å bock!

90210 - From beauty to more beauty.


The oldie, från år 2000.


And the new generation, år 2008.

Christmas songs

Cascada - Last christmas


Britney Spears - My only wish (this year)



Mariah Carey - All I want for christmas


We wish you a merry christmas and a happy new year.

Då är det söndag..

Och helgen går mot sitt slut. Jag ska ta och berätta om min lördag. Blrjade jobba halv 12, slutade vid 15. Kom hem och fixade med lite tvätt. Niklas var så duktig som gjort så mycket under tiden jag jobbade. (puss på dig) Niklas och Coockie tog tv framåt 16 för att kolla fotbollen, så jag tog Niklas dator och kollade på "90210". Jag är besatt. Och så har jag inga avsnitt kvar snart.. typ 1-2 kanske.. Mitt i ett avsnitt så kommer Lisa in och säger hej till mig. Då hade jag inte hört när de kom. SOCIAL kallas det, lol. Nejs vars. Då var det bara att stänga ner det för att gå in till vardagsrummet för lite mys. Vi drack glögg, hade julklappsöppning, åt pepparkakor och lussebullar (som lisa gjort, som var jättegoda). Bara massa mys. Och kvällen tog väl slut runt 00.30 inatt. Och tror ni mig om jag säger att Felicia vad dödstrött när de åkte hem? Sinnes. Lilleman låg och sov i min säng ett X antal timmar, så jag undrar hur Lisas och Eriks natt varit.. Måste ringa Lisa sen.

Ja just det ja. Lisa och jag beställde lite kläder igår. Vad roligt! Hoppas de kommer innan nyårsafton. ( Pray to God ). ;D

Vaknade runt 11, konstigt jag vaknade men men, det behöver vi inte gå in på här :P Solen skiner och det är så himla vackert. Niklas och jag gick ut och tog oss varsitt bloss, sen blev det en kaffe på det. Sen ringde niklas pappa och undrade om vi ville komma till de i eftermiddag och äta lite mat. Tack tack, visst kan vi göra det! Mycket trevligt!

Och jag måste tacka Lisa och Erik för en supertrevlig kväll, hoppas ni hade det trevligt också! Nästa gång LÄR bli nyårsafton. Vilken kväll det kommer bli. En kväll vi sent kommer glömma!! Weee :)

Det jag skrev precis var min lördag, tills nu. Så nu undrar jag om jag inte ska ta och se det där avsnittet som jag inte fick se klart igår. Hmm. Det var ändå rätt spännande.. det lockar.. Okey mina läsare. Dags för ytterligare ett avsnitt av "90210". Så ha en fortsatt trevlig söndag.

ONLY 3 DAYS LEFT - JULAFTON.


Ett paket från Felicia till mig och Niklas.


De utsökta lussebullarna och pepparkakorna.

Det bästa på länge.



Jag har faktiskt längtat efter någon serie som har fått mig att känna som jag gör för One tree hill. Och jag lovar er att det är den bästa Serien som gjorts genom tiderna men den här serien, 90210 oldie som gick när man var liten, kollade man jämt på förr. Och därför tänkte jag att jag testar att kolla på den här eftersom jag kollade på de gamla när jag va lite som sagt. OCH JAG ÄLSKAR VERKLIGEN SERIEN. Den är beroendeframkallande just precis som med One tree hill. Har redan sett 5 avsnitt och jag tror klockan börjar bli för mkt för ett sjätte avsnit, så det sparar jag mig med till söndag. Imorgon ska jag upp o jobba, dock bara ett enstaka timmar haha. Men kan vara skönt att inte vara för trött på jobbet ;) Så med andra ord säger jag godnatt!

Thats the way it is.

Andreas kom och hämtade oss efter att jag skrev inlägget, så begav vi oss till Rusta där jag köpte mig ett Klippset. 2 saxar och 1 kam, i love. Och såna där som man klistrar på julklapparna som man ser vem paketet är ifrån. (kommer inte ihåg vad det heter :P) Sen åkte vi vidare till Lager 157, där jag såg värsta söta skjortan. Och en svart slips, blev lite tveksam till om det skulle passa mina svarta byxor och min kavajväst så köpte det aldrig. Men frågan är om det skulle vara fint ihop? Får ta på mig de kläderna och gå o testa skjortan tillsammans me de ;) Enda sättet på att få svar ju! Så när vi skulle gå ut såg jag ett jättesött armband och halsband i samma set, och de fick jag av Niklas ;) De var verkligen jättesöta.  Har tagit lite kort på arm och halsbandet, och självklart på klippsetet också ;) Haha


armbandet och halsbandet. Värsta söta ju?


Detta är min lilla klippväska. 2 saxar, en kam, 4 "sätta-upp-håret" och en väska.
Visst är jag ett geni ;) Niklas bara skrattade åt mig förrut när han såg vad jag hittat på.


Höll på att glömma, men såg att jag tagit kort :P Jag har tvättat alla mina borstar idag. Och jag säger bara "OH MY GOD". Det var bland det äckligaste jag gjort i hela mitt liv, tror jag. Sinnes vad skitiga de var.. eller rättare sagt.. Vad mycket smink det satt i de. Usch, blää. Så från och med nu ska jag tvätta mina borstar  åtminstone var annan eller var tredje månad. Vet inte riktigt vad de säger man ska tvätta de.. men jag kör på det tror jag. Får hoppas jag kan hålla de :) Ska lägga ut lite kort på mina fina borstar. Jag hade en hel del.. Och det värsta är ju att jag använder allihopa! Haha :P


Mina "tjocka" borstar.


Och mina "smala" borstar.

Jag har också glömt berätta för er om att häromveckan fick jag en ny jacka av min kära mor. Som en "tidig-julklapp". Och jag verkligen älskar den. Och när jag tog ur jackan ur påsen ja vad hittar jag inte då. En eyeliner från FACE med värsta smala borsten till. Fatta ingenting då, om hur man skulle göra. Men nu, jag tror inte jag använder nått annat än den. Jag verkligen älskar den. Man kan göra sitt streck hur tjockt/smalt man vill. Den är super!!!


Sminket. Eller rättare sagt, eyelinern från FACE Stockholm.

 
Och min nya jacka. Jag verkligen älskar den. TACK IGEN MAMMA!!

Det var allt för mig just nu. Får se om jag kommer att skriva något mer ikväll annars får ni ha en så bra fredagkväll som möjligt så hörs vi imorgon! /Kram Linda

Kom precis hem..

från stan. Har handlat lite julklappar, och äntligen är vi klara. Dock har jag Niklas jag måste köpa något till. Det är det enda. Och dock den svåraste att köpa till, konstigt nog. Vandrat runt på stan med Lisa, hennes bror och de små knåttarna från 12 tiden till ungefär kl 2. Sen mötte jag upp Niklas och då forsatte våran vandring kring stadens gator för att inhandla dessa julklappar som vi nuläget är klara med. :) (Wee) Jag va så himla hungrig så efter kl 3 nångång gick vi till Morella tog en kaffe och mackor och så kom Niklas chef Andreas förbi så vi åkte vidare till Nordiska där vi hittade värsta söta tavlan, som vi bara inte kunde låta bli att köpa. Har precis satt upp den och den hänger så fint jämte de 2 stora fönstrena i vardagsrummet. Kan inte låta bli att slänga iväg mina blickar mot den underbart fina tavlan. Ett mycket bra köp! Och dock 30% på den ;) I like.

Nu är Andreas iväg och klipper sig. Han skulle komma förbi när han var klar så ska vi åka ut till Lager 157. Spännande spännande!

CYA LATER DUDES!


Alla paketen.


Ser kanske lite fjuttigt ut på bilden? Men jag tyckte den va ursöt där mellan fönstren.


Tavlan i närbild (typ) :)

Fredag 19 december.

Den dagen då alla barn går på jullov, den dagen då folk får lön.. folk som inte jobbar på donken :P Nej vars. Niklas får lön och det är bra. Får låna pengar av han tills jag får lönen :) Så det löser vi. Måste handla färdigt våra julklappar idag. Eller färdigt? Har inte ens börjat. PANIK, lol.

Ska ner och träffa Lisa & the babys och hennes bror Kalle som går en sväng på stan för att de ytterligare ska köpa julklappar. Så jag kan passa på tills Niklas ringer och kolla läget på stan så länge. Det blir perfekt !!

Vaknade av att Lisa ringde mig, det kändes lite läskigt om jag ska vara ärlig. Först och främst drömde jag om att det snöade ute så va tvungen att fråga Lisa om det snöade och hon svarade i stil med "eller så regnar det". Vad dystert. Det ska inte regna en dag som denna..Det förstör allt! Det ska vara julstämning med lite snö som faller ner från himlen. Haha, jag tillochmed drömmer om snö, hur sjuk får man bli! Men hur mysig blir julen utan snö då? Inte ett dugg.
Och för det andra trodde jag att jag ställt klockan på 9:15. För att ajg skulle vara klar till kl 10.
Eller hur.  Eller så ringer LIsa och väcker mig så jag blir helt weard. Men de gör inget, det går ju över med tiden liksom ;) Och så sitter jag och lyssnar på en av världens bästa låt - "T.I ft. Rihanna - Live your life". Den går på repeat i winampen tillsammans med "Akon - Right now"

Nej nu ska jag gå och göra mig iordning så de inte behöver vänta på mig så länge. Men ha en bra fredag. Och lycka till med eran julklappshandling :) Vi hörs efter stan! /Kram Linda.

God Jul önskar dessa tomtenissar.



Korten fick bli som de blev - att den ena inte kunde sitta still ordentligt och den andra inte ville vara med på kort fick oss inte att ändra våra tankar, utan vi tänkte att de kanske skulle bli bättre iallafall med Felicia, genom att ge henne lite choklad. Muta barnet lite haha.. (jag med min sjuka tanke - godis funkar väl alltid?) och försöka få ett bra kort. Men när hon väl blev bra på kortet ja då är det problem med den yngsta. Alltid ska det vara nått alltså. Men som tur så innan det blev kaos när chokladen var slut, så fick vi till det. Och julkortet för i år blev det sista kortet jag visar. Som ni ser själva så har jag lagt upp 4 kort på de små liven och ni ser ju att det inte är roligt att vara med på kort. Jag kunde inte låta bli att lägga upp dessa söta kort på de små liven. Det är en viss charm med att korten är som de är. :) De är söta att titta på. Tur att mamma Lisa tyckte det kortet blev bra som julkort för vad hade vi gjort om vi inte fått något bra kort och vi stod nere på Walters och skulle fixa ett julkort?? ÖhÖuuuh säger jag bara. Det hade inte varit roligt, haha. Tur som haver så hände ju inte det.

Det var allt för mig för idag. Nu väntas en dusch och sen blir det sängen.
Och med det säger jag godnatt.

Mitt liv känns så obeskrivligt bra..

Det gör det faktiskt och jag är otroligt glad att jag har alla mina vänner omkring mig, som hjälper mig och stöttar mig genom allt. Jag är er evigt tacksam.

Kom hem från jobbet för en stund sen. Slutade vid 20 idag men vi hade en liten mysig avslutning efteråt med pepparkakor, godis, "Bonde söker fru" och så självklart en massa snack om allt och ingenting. Mitt jobb flyter på med lugna steg. Det känns alltid så skönt att gå till jobbet. Jag jobbar med världens bästa medarbetare. Ni är så bra! Det är knasigt att jag så känner men thats the way it is. Jag älskar mitt jobb helt enkelt! ;)

Som jag skrev nyss, så kom jag hem för en stund sen.. suttit och räknat lite på min lön. Är inte riktigt nöjd med vad jag fick. Men men. Man måste väl arbeta mer än vad jag har gjort för att få ut de stora pengarna, lol. Får hoppas det blir bättre i januari. Jag som skulle vilja följa med min syster på Rockbjörnen i år. Det vore verkligen sjukt roligt! Men får se hur det blir med det. Inget som är bestämt än.

Vad ska man hitta på resten av kvällen då? Kanske se någon film? Jag är ledig imorgon så har hela natten på mig. Dock ska jag träffa Lisa och hennes bror och världens sötaste barn, Felicia och Elias vid kl 10 imorgon. Gå en sväng på stan. Lisa ska köpa sina söta skor och så. Så ska jag vänta tills Niklas slutar jobbet så ska vi gå och handla julklappar här hemma i Västervik. För något Linköping imorgon blev ju ingenting av. Tråkigt nog! Jag som sett fram emot det.. Men men, det går fler tåg. Molly frågade mig häromkvällen om jag kanske skulle följa med henne och Frida till Sthlm lördag nästa vecka. Dock har jag ju inte frågat Frida om det går bra, men det skulle vara så himla roligt. Komma bort lite och bara känna lite ro. Göra något man tycker om..Kolla lite kläder bland annat ;) Får se hur det blir med det också. Det är en tanke som går att tänkas på!!

Ops, det blev visst ett långt inlägg idag. Får se om jag skriver något mer ikväll.. Eller jo, det kommer jag nog göra. För min syster skickar precis över bilderna från gårdagen så de måste jag bara lägga in på min kära blogg så ni mina underbara läsare får se de. lol. Det kommer bli ett sant nöje, ska jag tala om!! Ni får ha de så bra så länge, så hörs vi om en stund igen.
So long!

Man blir så glad av den låten.


Jag längtar till julafton.

Ja, idag vaknade jag på ett strålande humör.
Vet inte riktigt varför, för jag sov rätt så dåligt
inatt. Vaknade 4.45 av att Skrållan var lekfull.
De var bara att gå upp och säga till henne.

Nu sitter jag och sminkar mig. Klockan 10:22.
Jag börjar jobba 11. Nu längtar jag tills ikväll
när vi ska få glögg och paketer :) Livet kan inte bli
bättre!! Jag mår toppen! Ha en bra torsdag all folks!

Niklas, älskar dig!

CIAO!

Språköversättare.



Som ni ser uppe till vänster så har jag lagt in så man
kan välja språk så folk runt om i världen kan läsa min
blogg. Det är hur bra som helst. Har faktiskt lagt märke
till att jag har besökare lite då och då som inte kan svenska.
Nu kan även de förstå vad jag skriver på min blogg.
Det var bara det jag vill skriva och tala om för er.

Nu ska jag ta den där efterlängtade duschen.
CIAO!

Onsdag den 17 december.

Klockan den är 20:11. Dagen den har varit
i full rulle hela dagen. Syster Jessica, Lisa,
Felicia och Elias kom till mig strax innan
ett idag. Vi tog lite fina bilder på de små liven.
Eller rättare sagt, på ena kortet är den ena
glad och den andra sur. Så.. vi fick ta ett
kort som vi ansåg såg "rätt okey ut" :)

Gick ner till Walters och vilken tur vi
hade. De gjorde tillochmed julkort åt än.
Och de skulle bara ta 1 timme för att
få 25 julkort att bli klara. Superb!

Så under den tiden gick vi och fikade
på Morella. Massa mysigt! Sen sprang jag
Lisa och Flisan tillbaka till Walters och hämtade
de färdiga korten och gick tillbaka till Morella.
Där satt vi ett bra tag, fixade ordning korten
så de bara va att köpa frimärken och posta de.
Så gick vi en sväng på stan. Kollade efter
någon god parfym :) Hälsade på Faster Sita.
Och postade våra julkort. Så förhoppningsvis
kommer de fram till julafton. Det vore ju toppen.

Efter stan så följde dessa med mig hem.
Jag tvättade mina arbetskläder idag, eftersom
jag hade kollat fel tid igår :P (SMART LINDA)
Så nu är de rena och fina tills imorgon när jag
ska jobba. Vi kom hem samtidigt som Niklas
kom hem. Och Felicas första reaktion när hon
såg Niklas var: "Jag ska busa med dig sen Niklas".
Jag förstår inte varför alla barn dras till Niklas ;)
Men men, det va kul iaf.

Jag o Lisa gick bort till Willys o handla lite grejer.
Köpte 2 presenter tills imorgonkväll då vi ska ha
presentutdelning och glöggkväll. Köpte också en
present till en arbetskamrat på jobbet. Vet inte om
hon läser min blogg, så nämner därför inga namn ;)

Vi lagade lite mat när vi kom hem. Lövbiff, pommes
och beasås.. Huuur smaskigt som helst! Dock hur onyttigt
som helst :P Jessie, Lisa och barnen gick för en stund
sen. Och själv så satte jag mig vid datorn för att skriva
ett inlägg om dagen. vi har tagit en hel del bilder också
som jag kommer lägga upp inom en snar framtid .
Så Syster, ser du detta. Skicka över bilderna tack!  :)

Nu ska jag ta mig en dusch, sen blir det att lägga sig
framför tvn vid 21 för att se på Efterlyst och Insider.
Och med det tackar jag för en mkt energisk dag.
Ha en forsatt trevlig kväll, vi hörs!

Tisdagen går mot sitt slut..

Jag har varit så innerligt trött hela dagen idag.
Kom hem efter kl 15.. jobbet gick kanoners idag.
Gick en sväng med Monkan på stan. Kika
lite på H&M. Kom hem, vek lite tvätt och gick
ner till tvättstugan , and guess what.. Hade
ingen tvättid idag!! wtf. Blev lite småsur där
ett tag.. men de löste jag med att skriva lite
på mina julkort som jag har gjort så fint till
våra nära o kära.

Och nu är jag tröttare än tröttast. Niklas kom
precis hem från sitt jobb. Han har tydligen varit
i Kalmar idag o jobbat..

Kl 21 är det 2 superbra filmer på 2 olika
kanaler. har inte riktigt bestämt mig över vilken
film jag vill se. Båda är gråtfilmer dock.. Och båda
har jag faktiskt sett. The Bodyguard på kanal 5 med
Whitney Houston och Kevin Costner och Titanic på
kanal 3 med Leonardo Di Caprio och Kate Winstlet .
Oh, beslutsångest AB.



Nahe ni. Nu ska jag ta och lyssna lite på
Kevin - With every bit of me.
Älskar verkligen den låten.

Ha en fortsatt trevlig gråtkväll ;) Det ska jag ha!
Puss på er!




Tisdag och 8 dagar kvar.

Har precis ätit mig lite frukost, blev ägg, macka, och gröt
och oboy!. Men oboyen tog precis slut.. suck. Smaskens ju!
Ska ta min sista bit sen måste jag gå o göra mig iordning för
dessa 3h som jag ska jobba idag :) Sen i em. så ska jag hem
o tvätta.. Iallafall mina arbetskläder. I helgen ska vi tvätta hela
tvättkorgen. grr.. eee.. aaaa.. tttt... juuu :D

Tänka sig att det är drygt en vecka kvar till julafon.
Det är sjukt. FINNS JU INGEN SNÖÖÖÖÖÖ (!)

Nehe nu måste jag pysa mina vänner.
Jag skriver igen om nåra timmar typ.
Ha de gött så länge, puss på er.

Måndag - ny dag, ny vecka.

And new opportunitys.

Vaknade strax efter kl 6 imorse. Trodde jag hade
försovit mig. Men icke, kollade på klockan och såg
att den va 3 minuter över 6. Somnade om och vakna
av klockan vid 6.50. DÅ va jag tamejtusan trröttare
än vad jag va vid kl 6. Det är ju konstigt det där.

Va på jobbet 7.35. De va skönt att va där så tidigt.
För en gångs skull liksom. Jobbet gick rätt bra idag.
Fick stå i köket lite. Alltid lika kul o göra hamburgare.
Slutade vid kl 15. Gick hem och bara tog de lugnt.
Diskade lite och plocka undan lite. Så nu har vi fint
här hemma igen :)

Niklas slutade vid kl 17. Så låg vi en sväng vid soffan
och skrattade till "Americas Funniest Home Videos."
Det va lite kul idag, eftersom de hade jultema typ. Haha.
Sen ringde jag och pratade med mor min, som inte mår
så bra. :/ Krya på dig mammi.

Sen har jag pratat med min kära vän Lisa.
Det känns som evigheter sen .. igen.. men nu tog de
fasen 3 dagar innan vi prata. Saknar dig! Sinnes..
och snart är december slut och marddrömmen här. =´/
Men vi ses på onsdag. Då blir det fotografering, färga hår
och bara massa mys!! Systeryster skulle följa med också.
Kan va bra med lite hjälp me bilderna utav en expert (typ).
 
Har förresten kollat på en ny film som kom ut för ett tag
sen. "Transporter 3" med Jason Statham. Mycket bra actor.
Och mycket bra film! Jag tyckte 1 och 2 också va riktigt grymma!
I really like. 4.3 LINDISAR av 5 möjliga.


(Du kan klicka på bilden för mer info om filmen)

Och med detta så säger jag godnatt.

Gratis linser!



www.fargadelinser.com har ett kanon erbjudande nu.
Ett erbjudande om gratis linser om du skriver in det på din blogg.
Hur enkelt som helst ju!

Jag har aldrig testat att använda linser pga att jag tycker det var
för dyrt för mig. Eftersom jag inte vet hur det blir på just mina ögon.
Och så har jag alltid drömt om att ha bruna ögon tillsammans
med min bruna hårfärg. Tycker det är så fint med det tillsammans.
Så därför tycker jag att detta är det perfekta moment som jag kan
testa använda dess produkt. Kanske fastnar för det och sedan
tycker att det är värt priset. Vill du också ha ett par gratis linser?

Gå in på hemsidan och läs mer om information.

Nu ska Linda sova..

för nu är klockan mycket.

Helt sjukt. Känns inte som jag har gjort något annat
än o sovit och jobbat idag. Eller ja, det är väl rättare
sagt det enda jag har gjort. Haha. Och trött det är
jag .. igen. Jobbet gick hur bra som helst idag, eller
det kändes som så iaf. Så får hoppas Monkan
också tyckte det :)

Imorgon är det jobb igen, 11.30-20. Så Lite sovmorgon
får jag allt imorgon. Men dock är ju heela dagen förstörd.
Och det som är innebandy och allt imorgon kl 18.
Som jag skulle viljat gått på. Men men, det är smällar man
får ta. Jag tjänar ju pengar. Får tänka på de ;)

Nahe, sova vare jag skulle göra. Hoppas alla haft en toppen
helg. IDAG (efter kl 00.00)  SÅ ÄR DET 10 DAGAR KVAR TILL JUL.
Hur sjukt är inte det då? Vi har inte ens någon snö här :(
Ledsamt. Känner ingen julkänsla. Såå himla dystert.
Men men, det kanske kommer till/på julafton.

Sleep tight, dont let the bedbugs bite. / KRAM LINDA

YES, BRITTAN IS BACK.

and I like it.



Vilken bra låt. =) I really like it.


Idolfinal + Vin med tjejerna + utgång



Han är värdig vinnare tycker jag. Den killen är helt otrolig. Vad han kan sjunga!

Nu till lite mer roligare grejer då då. Vi drack lite vin och kollade på
Idolfinalen sjävklart. Men sen så gick vi ju ut. OCH jag har tagit en
hel del kort. Och jag vråler ut ^ . Vilka flumkort de fanns på kameran.
Fick ta bort en del, som va "halva", ett huve där och en näsa där liksom.
Men en del blev riktigt bra :D haha.



 

 

 

 

 

  

Tack för denna roliga kväll flickor.
Nu blir det mat för min del, sen gå och jobba vid 15 till 22.30.
Ha en bra lördag. CYAAA DUUUDES.

Finalen av Idol 2008

.. är ikväll. Vem tror ni vinner, Alice eller Kevin?

Själv så tror jag att Kevin vinner allt, men jag hoppas på
Alice. Hon sjöng rakt in i mitt hjärta redan första gången
jag såg henne. Så heja Alice!! :) Du är en stjärna!



Sisådär-nånting-ja.

Då är det klart! Då kan man läsa bland flikarna.
Om man nu är intresserad utav det.
Jag känner mig otroligt nöjd. Och ska se till
att ha kvar denna design åtminstone till jul ;)
Om inte till nyår. För sen blir det ny design.
Jag älskar designbyte!  :D

Har sett på film med Niklas. "Pineapple Express"
hette den. Den va rätt rolig, dock inte "Linda rolig".
Utan rolig för att vara film :P Så, 3 Lindar av 5 möjliga.


(Det går att klicka på bilden för att läsa mer om filmen)

Imorgon är det jobb 7.45-16.30. Så det är nog
bäst för mig att sova nu. Så jag inte är FÖR trött
imorgon. Dock kommer jag no va det endå.
Men men. Sleep tight, readers.

Najti najti. /Kram Linda.

NY DESIGN.

NY DESIGN PÅGÅR, DÄRAV DENNA RÖRA.
Men jag kommer under kvällen bli klar med den.
Så håll ut!

Bilder från Jessicas 20årsdag.

En dag / kväll man sent kommer glömma.

Från kalaset hemma hos mamma och pappa
:
 
 
 
 
 
 
 
 
Skumpan kom fram också ;)

 
 
 
HAHA, jessicas outfit var en taaant. Superläckert ;)

Festen fortsatte hemma hos mig och Niklas:
 
 
 

 
Surpricen va ju att Jennifer från Eskilstuna skulle komma. Vilket hon gjorde.
Sen blev det Singstar hela kvällen :D

Kanske ska lägga ut några kort från dagen efter? Aah jag gört!
   

Mamma och Emma kom på en kaffe, Jag och Niklas skojbråkar haha.
Ser lite roligt ut. Jessica är trött och dan :) Vilket hon fååår vara. 20åringen!

Lediga torsdag.. i like.

Sov till runt 10 i 10 typ, skaaaapligt me sovmorgon.
Känns inte som jag gjort annat än vaknat tidigt och
gått och jobbat direkt. Men idag gjorde jag inte de.
Satte på tv, och då va de Top model på tv.
Så låg kvar i sängen och glodde färdigt på de,

Sen satte jag mig här en stund, kolla lite på
Facebook my friend :) Och så självklart en tur
runt alla bloggar som jag läser. Det är en rutin.
Har gått o blivit iaf ;)

Kl är 12 nu, frågan är om jag kanske ska äta mig
något och sen gå o träna. De skulle vara skönt.
Så den där duschen jag tänkte ta struntar jag
nog i isåfall..

Igår gick jag o la mig i sängen runt 21. De va sååå
skönt. För idag är jag inte trött :P Låg och myste med
Skrållan.. Katten, Skrållan. Sötis.



Nu sitter jag och lyssnar på de bästa låtarna this year.
T.I ft. Rihanna - Live your life
Akon - Right Now (nana)
Beyónce - If i were a boy
Lady GaGa feat. Colby O'Donnis - Just dance
Rihanna - Take a bow
Neyo - Closer

Britney Spears - Womenizer

I really like. Den första och Andra längst upp
är de bästa, men de är för jag börjat lyssna på de nyligen.

Nu ska jag ta och kika runt lite på Facebook igen.
Ha en bra torsdag mina vänner, / KRAM LINDA.

Goderkväller.

En mycket underhållande dag har det varit idag.
Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så skulle jag
gå och träffa Camill och Sofie. Och de gjorde jag.
Niklas kom ner efter jobbet. Vi tog en fika på Morella.

En viss Frida kom också förbi och sa hej.
Som jag också måste tacka för skjutsen till biljardhallen.
TACK. Och grattis igen stumpan.

Niklas jag Coockie Andreas och Josse träffades vid 18.30
på Campino och åt en liten pizza.. sen mötte vi Sarita
Camill och Sofie på klubben för att spela lite biljard.
Blev de någon biljard eller? Haha.. Jay sa förut att han
aldrig sett så många tjejer spela på maskinerna.
De va vi brudar som regerade där ett tag, Sarita Josse
Sofie Proppis och jag :D haha. Men vi vann ingenting.
Vi sög. Fyfan.. eller vi sög, nej de va maskinernas fel..
Eller som vi sa förut Sofie, allt är Camills fel ;)

Vi åkte sedan hem till mig och Niklas. Jag och Sofie
gick ut i köket och kolla lite reklam och snacka massa
skit eller vad man ska säga. De va mkt intressant.
Pratade en hel del om en tjej i England som gör "bäbisar".
Eller så kallade "dockor" som ser ut som riktiga bäbisar.
Haha, vilket samtalsämne. I know, men de va mkt intressant.

Sen begav sig Familjen Sandgrim / Bäckström hem till sig
och jag & Sarita gick ut i vardagsrummet där de blev mer
prat. Vi pratade om allt och ingenting. Hon åkte precis hem.
Nu sitter jag här i soffan och skriver i min kära blogg..
haha jag tänkte skriva "dagbok" :P men de lät så töntigt.
Niklas matar Skrållan, jag undrar om vi inte ska gå o lägga
oss nu.. för imorgon är de jobb redan vid 7.45. SINNES.
Jag kommer dööö kl 7 imorgonbitti när klockan ringer!!!


Jahaja kära "dagboken" :P . Får tacka för denna dag och
önska alla en godnatt. Vi hörs imorgon igen. Take care!
CIAO!

Jag hinner nog..

skriva ett inlägg lite snabbt. Kom precis hem från
jobbet. Varit en trevlig dag kan man väl säga :)

Pratade nyss med Sofie. Ska bara ta mig en dusch
sen ska jag ner till stan och möta den söta Familjen
CSE..  Sen ska Niklas höra av sig när han slutat jobbet.
Så får vi se om de blir en fika eller 2 :D

Slänger iväg ett inlägg ikväll sen. And guess
what.. Jag ska ta me mig min kamera när jag
går sen.. Wee. Hatar de där skitkorten man tar
med den fruktansvärda mobilkameran :P

Juste, duscha vare jag skulle göra. Ha en bra tisdag!
CYAA DUDES!

Grattis på födelsedagen!

Frida :)



Hoppas du får en toppen dag. Vi hörs senare ikväll.
Puss puss :)

Fredagens outfit.

Måste lägga in en bild på min outfit från i fredags.
Det har jag heelt glömt bort.


(Från sidan)
Svart linne/tunika med bolero.
Vita bralls och svarta skor.



Och så skärde jag av all färg med ett brunt midjebälte.

I really like.

GRATTIS PAPPA!

GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN! :)




Tog mig en sovmorgon idag.
Gick sen och la mig framför tvn och startade datorn.
Lekte lite i photoshop, skrev ett blogginlägg.
Sen prata jag med Frida i telefon.. sen gick jag och
tog mig en dusch, va klar runt 14. (Jag glömde se på
Våra bästa år). Oj oj. Panik AB :P har inte sett de på
evigheters evigheter så tänkte jag idag att.. "idag ska jag
nog se på våra bästa år". så kolla jag vilken tid de börja.
Men jag glömde som sagt bort de. Sinnes.. Kan ju inte
tänka på allt heller :P

Jag gick ner till jobbet, träffade på en arbetskamrat så
vi hade sällskap ner till jobbet. Pratade om Lördagens
arbete i Ohamn. Han va ju också me där.

Men men, slutade vid 20.30 och kom hem och fick syn
på att Camill och Sofie va här hemma. Va roligt! Men de va
kvar kanske högst 5min :P (schysst kompis) haha..
Men vi ses ju imorgon. Wee :) va roligt! Som jag skrev till
dig förut Sofie, så hör jag av mig så fort jag slutar.

Nu ska jag fråga Niklas om han vill se på någon film
med mig, eller varför inte ett avsnitt av Entourage? ;) i like.

Ha en fortsatt trevlig måndagkväll (!)
CIAO!

Denna mycket trevliga helg.

Fredag 5/12: Slutade jobbet vid 14. Gick till mina kusiner
för att klippa de ju. (har redan skrivit de)

 
(Tilda ville posa lite framför kameran. Fick inga bra kort på Emelie)

Och så va de innebandy vid 19.30. Mötte Carro och jag
kommer ihåg hur hungrig jag va innan matchen så vi gick
tidigare (trodde ju jag). Så vi kunde köpa mat PLUS
se på introt. Men neej då, blev inget intro denna gång.
Västervik vann med 9-7. Vilken match säger jag bara!!

 

Mitt i matchen frågar Carro mig om jag ville dricka lite
vin med henne.. "Ja men visst, varför inte".
Så när matchen va slut, sa Perra att vi fick komma till han
om vi ville. Så vi gick skilda håll jag och Carro. Hem och
duscha. Ta på sig kläder och sen hem till Carro.
Sen begav vi oss till Per, där stämningen va på topp.

Där också hela kvällen va topp . Tills de dystra på Palladium
hände. Hatar vakterna där. Eller inte alla kanske. Men de
förstår sig inte på hur det är att vara vakt i en liten stad. Sinnes.
Do your job för fan. Ni är inte i Kalmar eller Stockholm liksom.

well well. Niklas va på Ljungheden på nått grejs så han
va inte hemma när jag kom hem. Jag gjorde mig lite
makaroner komr jag ihåg :P Så rätt vare va så kom Niklas hem.
De va mysigt! Behövde han i den stunden alltså.. mer än nånsin.
De va för mkt som hände på en o samma gång. Så man tog
in allt och helt plötsligt så va han bara borta.. Tror jag blev lite
chockad också. Eftersom jag såg allt där ute. Men men, det är
längesen de hände och de går inte att vrida tillbaka klockan.
Om de så gick så hade jag gjort det.

Lördag 6/12: Kl 13.30 mötte jag upp Becca & Josse och Josses
pojkvän. Så åkte vi till Oskarshamn för att jobba "arslet av oss" :P
Haha. De va de roligaste på länge. Att stå i driven. Som jag skrev
i lördagsnatt så behöver inte skriva så mkt om lördagen :)


Söndag 7/12: Efter att ha somnat runt kl 5 lördagnatten, så vakna
 jag inte förrän det ringde på dörren, runt 11. Niklas
åkte till valdemarsvik för att hälsa grattis till sin mormor.

Jag somnade om efter att Niklas kom in och sa hejdå.
Vaknade igen när Frida ringt ett X antal gånger till mig.
Och då va klockan 20, kvart i 2 :P Jag höll på o dö när jag
såg va klockan va. Så länge har jag väl aldrig sovit
förrut. Men sinnes va trött jag va. Jag kände mig nästan lite
bakfull? Sådär trött som man är dagen efter liksom. Usch blä.

Jag mötte Frida & Bella, Sofie, Camill &  Engla vid Åhmans
för att sedan traska ner till stan för en fika :)
Mycket trevligt må jag säga! De va så söta de små liven.

Efter fikan gick Frida och Bellan hem, Camill Sofie &
Busungen Engla följde med mig hem för Niklas ville träffa
de också :) Så vi gick hem, och de blev baraaa massa bus :)
Kissen allså.. haha, den va hon såå tokig i. Kröp väl 100km/tim
för hon skulle hinna ifatt kissen typ =D Verkligen kul o se.
Jäkla sötunge!

Sen ett tag efteråt så kom Lisa & Erik med barnen.
Så de va fullt hus hemma vid den tidpunkten. Felicia va ju äldst.
De va lite konstigt o se att de fanns en tjej som va yngre än henne.
Eftersom man är så van vid att hon brukar vara yngst :) Så hade
vi ju bebisen. Som Engla pussade på. Haha.
Ja, de är så himla söta när de är sådär små. Vilken energi de har!
Det är så härligt o se.

Sedan begav sig Familjen S/B. Då gick jag och Lisa till Willys och
handlade lite mat. Niklas och Erik satt kvar här hemma med barnen.

Kom hem vid kvart över 8, började laga maten.
De blev såå himla gott alltså. Lagade sån mat sommamma lagade
hemma på Jessicas 20årsdag. Typ en Tacostårta kanske man kan
kalla de. Jättegott iaf. =) Sen blev de massa mys framför tvn med godis.
Och mera bus blev de förståss. Sen helt plötsligt va kl 23.35.. Och jag
trodde inte mina ögon, så kollade på klockan igen. Och visst fasen
stämde de att klockan va såå mkt. De va ju bara för Lisa och Erik
att ta med sig barnen och åka hem..

 
Tack allesammans för en mycket trevlig helg!! :)

Lite bilder från i helgen, börjar från fredagen och så tills söndagen.






LÖRDAG. Becca i bilen till Ohamn.




  


Check this out!

http://www.youtube.com/watch?v=gjBrsXhAvcU

ÅRETS BÄSTA!

Tjipp tjopp bloggen!

En sjukt trött Linda kom nyss hem från
en arbetsdag i Oskarshamn., Var en mycket
intressant kväll. Jag stod i Driv'ien :) Hur roligt
som helst.. haha kan inte ens beskriva hur
kul vi hade, trots alla "tjaffs" elr vad man ska
kalla de, haha..

Jo du, Becca. Blåsor på fötterna har jag också.
Sinnes sjukt =/ Men vi hade en trevlig dag iaf.
Vi får tänka på de! Även att vi är huuur trötta
som helst nu. =)

Nu pratar jag med Niklas i tel. Han kommer
snart hem, då ska vi ta och sova lite.
Försöka sova ut ordentligt imorgon, även att
jag tror att de inte kommer bli så, för Niklas ska
upp kl 10 imorgon o fixa massa.. o sen sticker
han till Valdemarsvik för att äta middag med sin
släkt. Själv så hade jag tänkt fika med Frida och
kanske tillomed Sofie om jag får tag på henne.
Hoppas du läser detta!! Måste byta telefonnummer.
Att vi inte tänkt på de tidigare, gumman :)

Nahe, nu vet jag inte vad jag ska skriva.
Så tjipp tjipp, godnatt !

Oskarshamn nästa!

Jahaja, om drygt en timme sitter jag i bilen
mot Oskarshamn. Ska dit och jobba mellan 15-01.
Lite segt, men de går an.

Gårdagen va en mycket speciell dag som inte
går att beskriva. De va för mkt som hände.
Men att de bra tar över det dåliga!

Nu måaste jag ta mig en dusch, börjar bli lite
stressad :) Men ha en bra lördag nu!
Så hörs vi igen imorgon då bland annat bilderna
från gårdagen kommer upp! haha.
CIAO CIAO!

Klippt kusinerna & fikat.

Efter jobbet gick jag hem, duschade och begav mig
bort till kusinerna för en klippning. Resultatet blev
Kanonbra! Jag är riktigt nöjd med mig själv ska ni veta.
Jag har endast klippt mig själv, plus häromveckan
mina syskon. Och nu idag, klippte jag kusinerna som
sagt och de är 2år och 4år. "Sitter inte still.. blabla".
Men de gick kanon som sagt.

Blev lite fika efteråt. OCH massa bus. Haha.
Älskade rääserbilen haha. Jättekul leksak.

Nu sitter jag och väntar på att Caroline ska komma.
Det är en timme kvar till Innebandyn börjar.
Tänkte ta mig nått i caffan o äta. Har fortf. inte ätit
något än. Jäkla bajs :P Viktigt de där ju. . .

Nehe om man ska gå ut på balkongen.

Trevlig helg!
CIAO.

Oldie to the Newie.



Vad tycker ni om min nya design? Do you like it?

Ny design.

Tack Molly för att du ville hjälpa mig med min blogg.
Jag är supernöjd. Dock så är den inte riktigt klar än.
Jag orkar inte sitta mer nu, klockan blev mer än vad
jag tänkt. Så bäst jag kryper till sängs.. Så jag orkar
gå upp imorgon.

Slutar vid 14 imorgon, ska hem till mina kusiner,
klippa de små liven lite. Sen hem och då antar jag
att jag fixar med bloggen.  Jag älskern :D

Godnatt readers. So long.

Cold winter .

Den kalla vintern är påväg, jag känner det
i luften. Uscha va kallt det är ute. De går ju
knappt stå ute på balkongen. Nahe de kanske
är dags för mig att sluta röka nu då. =P

Skickat lite sms med Sarita nu på morgonen.
Hon skulle höra av sig efter hon har tränat.
Själv så känner jag inte alls för de. Så för väl
ta tag i träningen igen efter helgen.
Har jobb hela veckan (dygnet runt känns de som).
Så måste känna lite woo innan.

Ska träffa Frida på en fika innan jag ska jobba vid
kl 14. Kan va kul, känns inte som man varit en så
snäll vän till henne nu de senaste veckan? eller
de kanske är veckorna. BUUU på mig.
Så ska försöka göra henne glad igen, lille Fridisen. hehe.

Nu ska jag gå och ta mig en dusch, So long readers. :)

Fixar o donar.

Har precis tagit mig en dusch.. har pratat med Sarita
för en stund sen vi ska ner och ta en fika..
Måste sminka mig bara. Ta me mig arbetskläderna.
Börjar ju jobba kl 14 idag istället för 16 :)
De blir nog en rolig dag ska ni allt se.

Undrar om nya Gossip kommit idag?
Oth är det iaf säsongsuppehåll en månad.
Men de klarar man sig utan nu.
Niklas och jag SKA börja kolla på 2 nya serier.
"Dirty Sexy Money" och på "90210". Tror de är
jääkla bra serier. Jag fastade för Beverly Hills
redan som liten. Får hoppas att den "nya" nu
är lite som den gamla. =)
Vi har ett par avsnitt kvar av Entourage.DAMN va jag
älskar den serien. Helt sjukt så jäkla bra.
Är de nån av er mina läsare som kollar på någon bra serie?

Molly, jag kan inte gå in på din blogg? =/ Det står:
"FORBIDDEN. You don't have permission to
access / on this server". Bannad som på mIRC när
man va liten? haha. Aja. Hoppas du läser detta Molly.
Jag slutar vid 21 ikväll och börjar inte förrän 14 imorgon.
Så vi kanske kan prata om bloggen ikväll? Tänkte som sagt
gå in på din blogg och svara dig men de går ju för tusan inte.
Haha, så jag fick svara i mitt blogginlägg. Och bara hoppas
att du kan se det hehe.

Nehe om man ska gå o göra sig klar så att Sarita
slipper vänta på mig hehe.

Ha en bra onsdag mina vänner.

Gammal goding.



Tisdag 2/12.

Tilda fyller 2år idag.
Jag ska ta kontakt med Cinna om att klippa
barnen. Men eftersom vi inte ska ta oss dit
idag, så får vi se om jag kanske kan gå dit
på fredag eftermiddag eller på söndag när jag
är ledig.Får se hur de blir. lördag kan jag dock
inte för jag ska till Oskarshamn o jobba, 16-01.
Men men, de blir nog bra.

Idag har jag jobbat 10-14, skulle ha varit ledig
idag igentligen men fick hoppa in o jobba endå.
De e ju pengeee hehe. Så ringde Elin nyss och
frågade om jag kunde tänka mig komma till jobbet
o jobba åt henne, för hon mår inte så bra =/
Jo men visst tänker ju jag, dock är mina kläder DYNG-
BLÖTA. De ligger i tvätten haha.. får se hur de blir.
Hon skulle höra av sig OM hon inte fick tag i någon
annan, så skulle jag komma ner o jobba åt henne.

Det är smälar man får ta ibland, men vad gör man inte
för arbetskamraterna som inte mår bra. Jag vet själv
hur jävligt det är att gå på jobbet o inte må bra.
Sinnes.. Men men, de löser sig på den fronten också.

Hade tänkt fråga Molly om vi skulle  mixtra lite med
min bloggdeisng. Dock måste jag vänta o se om Elin hör
av sig, gör hon inte de så ska jag ringa ner o kolla me de
på jobbet om de fått in någon. Får se också om Molly är
online på msn så kanske jag tar kontakt med henne.. :)

Jahaja, annars har det varit en helt vanlig tisdag.
Varit på stan och kolla julisklappisar med Monkan.
Hittade 2 fina paketisar till våra chefer. :)
Sen tog vi oss en fika på Sahara. Snacka massa tjejsnack.
Mysigt värre. Nu sitter jag i soffan, har precis duschat.
Underbart med nytt shampoo. Köpte nått igår, Nivea -
Color Protection. Luktar ASGOTT ;D Och håret verkar bli
lenare? haha. Aja, jag älskart.

Nu orkar jag inte skriva mer. Uppdaterar senare om inte annat
så imorgon. Har varit dålig med uppdatering de senaste dagarna.
Men de ska de bli ändring på. De vill jag lova er, mina söta läsare :)
Ni ska få ert livs läsning haha, nej vars.. eller ja.. Kanske. FLUM.

Ha en fortsatt trevlig tisdagkväll.
CIAO.

Handla innan mötet.

Kl 16 ska jag vara på jobbet, då ska jag ha möte
med alla andra arbetande människor på donken :)
Den är ungefär en timme lång med andra ord till
kl 17. Och då slutar också Niklas.

Så det är bäst jag går till Wilkan nu.
Så jag inte behöver stressa me de sen.
Kvällen är till för dig och mig :)

Snipp snapp snut, nu va detta inlägg slut.

Måndag 1/12.

Tiden går fort när man har roligt.
Jag älskar dig hjärtat.

 

 
 

1/12 - 2003.

Söndag 30/11.

Första Advent.
Inte bakis för fem öre. Dock va jag j***vligt trött.
Gick upp och städade bort helvetet. Skulle ha tagit en
bild på hur de såg ut. Usch, äckligt.
Diskade och städade efter jag precis gått upp.

Jessicas kompis Jennifer åkte hem vid 16, och strax
efter där kom mamma och Emma förbi på en kaffe.
Vi åt lite donuts och after eight. Nam nam ;)

Sen åkte de hem och Jessica och Tintin följde med.
Då blev jag lite rastlös, så jag började med att julpynta
lite. Bytte gardiner ochs atte upp alla ljusstakarna.
Bäddade rent i sängen, satte upp ett par julkulor i fönstret.
Och så pepparkakorna ja, som Niklas och jag bakade förra
året. De hade jag kvar tydligen haha, så de sitter så fint i
vårat köksfönster nu. Vi ska baka i år igen, så då lär de åka
ner och bytas ut till de nya ;) . Så är de me't.

Lite bilder kanske. Alltid lika kul att titta på.











Nu fattas de bara gardiner till vardagsrummet, sen är jag
Helt nöjd för den här julen :)

Lördag 29/11.

Jessica fyllde 20 år.
Jag hann inte skriva något inlägg på morgonen.
Men men, det är inte hela världen.

Jag tog med Jessica till solpoolen, vi solade och
bubblade bubbelpoolen. Hur mysigt som helst!
Vi gick till bolaget med Niklas och Coockie.
Sen skjutsade Coockie ut oss till Långrevet.
Där vi sen åt god mat och tårta och såg när Jessie
öppnade fina presenter. All släkt va hemma tills vi
va "tvungna" att åka hem, så vi va hemma till kl 18.

Så vi tog på Jessica världens FULASTE outfit :P
som hon fick gå med hem till mig.. (jag bor i centrum).
Väntade tills de knackade på dörren, DÅ jennifer kom hit
till Jessica på hennes 20årsdag ända från Kårbäck tror
jag de hette. Ligger uppe vid Västerås nånstans.
Skapligt va Jessica blev glad! SURPRRRIIIIIICE SIS!

Sen blev det fest hemma hos mig, de kom ett 10tal folk.
Vi sjöng och vi sjöng och vi sjöng. Trodde jag skulle ha ondare
i min hals än va jag hade.. Men icke. Va skönt! haha.

Tack för en superrolig födelsedagsfest. Och hoppas alla
hade lika trevligt som jag. :)



  
 

(Mer bilder kommer)

RSS 2.0