Snart time for some work.

Vaknade strax efter 10. Gick o satte mig i vardagsrummet, vid datorn och vid tvn. Kollade efter olika tränings "ställningar" på youtube. Och tränade lite grann. Sen runt halv 12 gick jag in för att hämta telefon, som för den delen var på ljudlös, suck.. och ser att Sarita skickat en hel del sms. Attans också! Men vi sa att vi fick ta de en annan dag istället. Då det blev knapert om tid.

Sen en stund efteråt prata jag med Monkan och vi beslöt oss om att käka lite lunch tillsammans innan vi skulle börja jobba. Så jag är nyss hemkommen från en lunch med Monkan. Vilket var mkt trevligt! Det händer inte allt för ofta.

Jag hör inte min toalett spola så in i norden heller, så grabbarna måste ha varit här och lagat den. Äntligen! Inget störigt ljud längre. Aj lajk.

Ikväll när jag kommer hem, då SKA jag börja med min nya vårdesign. Det ska bli en LINDA-upp-i-dagen-design. Det ska bara skrika ut mitt namn. Riktigt spännande. Så håll utkik!

Nu ska jag gå och ta på mig mina arbetskläder, för vid kl 15 ska jag vara på jobbet, klar att börja jobba. Slutar vid 20.30 ikväll. Så vi hörs då! Ha en trevlig dag. /Puss på er.

Kommentarer
Postat av: Molly

Yaaay, det ser jag fram emot att se :) (Nya designen alltså)



Hoppas du får en underbar dag!

2009-02-17 @ 14:44:43
URL: http://molkan.se
Postat av: Rebecca

Haha okej, jag är fortfarande förälskad :D och besatt :D

2009-02-17 @ 21:10:15
URL: http://lanius.blogg.se/
Postat av: emma

nej de tycker jag verkligen inte linda!! ;o

du blir bättre och är snyggare, wiie :D!!!!!

2009-02-17 @ 21:28:22
URL: http://eemmaviberg.blogg.se/
Postat av: Denna Sanna Kvinna

Ja rinnande toaletter måste vara det mest störiga som finns, vår höll på också för ett tag sedan men vi fick vänta 2 veckor innan vi fick det fixat. Himla segisar

2009-02-17 @ 23:05:36
URL: http://sofieb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0